Следвайте Гласове в Украинският президент Володимир Зеленски каза на пресконференция по

...
Следвайте Гласове в Украинският президент Володимир Зеленски каза на пресконференция по
Коментари Харесай

Зеленски: Победата ни е неизбежна, ако западните съюзници държат на думата си

Следвайте " Гласове " в 
Украинският президент Володимир Зеленски сподели на конференция във връзка първата годишнина от съветската инвазия в Украйна, че успеха над Русия би била " неизбежна ", в случай че западните сътрудници на Украйна си държат на думата, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Ако сътрудниците си държат на думата и съблюдават периодите, ни чака една неизбежна победа. Искам в действителност това да бъде реализирано тази година ", съобщи Зеленски.
Той сподели също по този начин, че желае страната му да се сближи с страните от Африка и от Латинска Америка и съобщи, че би желал да провежда по-специално среща на върха с водачите на Латинска Америка. Зеленски добави, че Украйна също по този начин би трябвало в действителност да направи стъпка напред, с цел да се срещне и със страните от африканския континент. Според него би било добре в случай че латиноамерикански и африкански страни, а също и Китай, и Индия се причислят към формулата за мир, препоръчана от Киев за преустановяване на войната в Украйна, съобщи Ройтерс.
" Знаете какъв брой мъчно е за мен да напусна страната, само че бих желал да пътувам, най-много за тази среща ", сподели Зеленски по отношение на опцията за осъществяване на среща на върха с латиноамерикански водачи. " Мога да приказвам с тях, с техните медии, с техните общества ", добави той.

Относно предлагането на Китай за реализиране на мир в Украйна Зеленски приветства някои детайли от него, само че добави, че само страната, в която се води война, би трябвало да бъде основател на проект за мир.
Той дефинира китайското предложение не като съответен проект, а като известни размишления и съобщи, че има елементи в това предложение, с които не е склонен.
Зеленски прикани Пекин да не дава на Москва оръжия, само че добави, че е обещаващо, че Китай - един съветски съдружник - обмисля да бъде медиатор за реализиране на мир.
Украинският президент също така отхвърли изказванията на съветското министерство на защитата, че Киев се е прицелил в молдовския район Приднестровието и съобщи, че този район е суверенна територия на Молдова.
" Нашата задача е да притеглим всеки, с цел да изолираме един ", сподели Зеленски.
Днес той взе участие видеоконферентно и в онлайн срещата на върха на Г-7, след която ще бъде оповестено заявление.

Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
24 Фев 2023466524 Фев 2023548523 Фев 2023904222 Фев 2023862322 Фев 2023325421 Фев 20234611КоментариБосилсковски24 Фев 2023 20:27ч.
Гледай ти, към този момент се прокрадва " в случай че " в изказванията на зелето. У нас, в България, думата " в случай че " има две смисли. Пробвайте да я произнесете с акцентиране на а (а́ко).:-)))))
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати София24 Фев 2023 20:34ч.
Престъпник, който праща на гибел православни момчета да умират в братоубийствена война за ползите на ФАЩ!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун24 Фев 2023 22:03ч.
Лельо Софке, ти имаш ли си хабер какви са отговорностите на президента?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Докато Граф Облонски24 Фев 2023 20:35ч.
Мандрасал отегчено една продажница на Монмартр, си казвал на разум - " Ако благородниците си държат на думата и съблюдават достойнството, ме чака един неминуем брак с тази дама. Но в случай че тази дама не е честна, ме чака неизбежно заплащане на 3 франка и на следващия ден друга. " Зеленски, не ставаш и за продажница момче...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати гидов ник24 Фев 2023 21:20ч.
Какво да чакаме от смешник, чието име е Зеленски вероятно единствено тъй като нормално УССР в предишното бе изобразявана в зелено на политикогеографските атласи на света?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самотният вълк24 Фев 2023 21:15ч.
Под въздеиствието на опиатите наркомана Зеля почна да бълнува за победа над Русия.Само че вагнер превзеха още три села покрай Бахмут и към този момент цса във оперативно обграждане на града и съгласно последни данни от през днешния ден към този момент се водят боеве във центъра на града източници от Царград тв и Руская Весна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Неизбежна е единствено ориста ви, която ви води на оня свят24 Фев 2023 21:29ч.
Няма и в никакъв случай не е имало " украински народ ". Има многомилионна жертва на технологиите на западните паразити за промиване на мозъци.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун24 Фев 2023 22:01ч.
Русия е пропаднала страна, освен елита, само че и народа. Затова дайте им тия 4 области и да мирясат. Но против това сами да повдигнат 10 м. Стена. Да се зачислят към Азия и да се гушкат с жълти, индуси и прочие
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Някой доста те е излъгал24 Фев 2023 22:05ч.
че ще се размине единствено с тези 4 области. Мизата се вдигнА
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати източният фронт24 Фев 2023 22:19ч.
Болен е! Съмнение няма!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати болен е, да.24 Фев 2023 22:55ч.
от тщестлавие и лакомия
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати източният фронт24 Фев 2023 22:33ч.
Болен е! Съмнение няма! Украина изцяло ще изгуби своята държавност. Завинаги ще загуби опция за опълчване на Русия. Това ще се случи неизбежно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян24 Фев 2023 22:51ч.
мдам! намерило на кого да верва зеленото зе!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати На остаряла коза яре24 Фев 2023 23:41ч.
Отварям си шоколада и..........Зеленски ме гледа??????????Не яж шоколад ми вика....Майната ти и го захапах -шоколада, а не Зеленски.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Неизбежно е, Русия да си върне исторически принадлежащите и земи25 Фев 2023 6:27ч.
А тоя малоумен глупак в пандиза!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати bodar4uk25 Фев 2023 7:29ч.
Засега само е сигурен виновникът за провалянето на Украйна - обединеният гламав Запад, който в случай че в период не извършва настояванията на Зеленски, ще капитулира Украйна, а и себе си, но личната кожа е без значение, когато става въпрос за интернационалната, и това в никакъв случай не пропуща да го подчелтае Зеле и сие!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Русия в този момент не трябва да се подлъгва25 Фев 2023 8:10ч.
отново по запада. Тия са решили, напълно хладно и пресметливо, да продължат този спор оптимално дълго, като предпочитана цел е умъртвяването на оптимален брой мъже в най-енергичната и плодотворна възраст. След това, ще им бъде елементарно, тъй като възрастни, деца и дами няма да им окажат съвсем никаква опозиция, даже и да желаят. Ще им бъде елементарно да завладеят териториите и на Украйна и на Русия /изключително богати - на скъпи метали, плодородни почви и т.н./ и по този начин да решат най-малко в средносрочен проект главните си проблеми - задълженията и оборота на капитала. Моментът в действителност е повратен, а конфликтът в Украйна - цивилизационен. В Украйна очевидно няма да се усетят по какъв начин ги пързалят, даже и да има хора, на които това да им е пределно ясно. Всъщност - такива там надали са останали. Една част избягаха при своите в Русия, друга част - при враговете си на запад, наивно мислейки си, че са при " своите ". Трагедия!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Георги Богданов25 Фев 2023 8:22ч.
Брендо му е възстановил доставките, нали е почетен жител на Украйна...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 202399107 Фев 2023165920 Фев 2023366218 Фев 20231185
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР